2013.12.01 - Elő-regisztráció
Az elő-regisztrációs folyamat célja a pontos piaci igények felmérése a kapacitástervezéshez. Az elő-regisztráció az Ön részére nem jár semmiféle kötelezettséggel és egyelőre díjat sem kell fizetnie a szolgáltatásért!
2013.12.15 - Ajánlat
Munkatársaink konkrét ajánlattal keresik meg Önt, amely alapján eldöntheti, hogy véglegesíti-e a regisztrációt a szolgáltatás igénybevételéhez.
2014.01.01 - Törvényi szabályozás
Az egységes közszolgáltatói számlaképet szabályozó törvény hatályos.
Ön a törvényi szabályozásnak teljes mértékben eleget téve zárja a januári számlázási ciklusát.
2014.01.31 - Januári számlaképek – 100%

Általános leírás

Rendszereinkkel sok éve nyújtunk különböző számlázási szolgáltatásokat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak valamint nagyvállalatoknak egyaránt.

Jelenlegi megoldásunkkal azoknak a közszolgáltatóknak szeretnénk segítséget nyújtani, akik érintettek a jövő évben várható számlakép egységesítésben.

Amennyiben az Önök vállalata szeretne egy

  • gyors,
  • hatékony,
  • jogszabálykövető és
  • végleges

megoldást, a számlakép változtatással járó fejlesztések helyett válassza a rendszerünkhöz történő csatlakozást. A továbbiakban vállalatuk számlaképei automatikusan igazodni fognak a mindenkori törvényi előírásokhoz anélkül, hogy ez az Önök számára fejlesztési feladatot jelentene, ugyanakkor rugalmasan kezelhetik az operatív munka során időről - időre felmerülő tartalmi változtatásokat is.

Megoldásunk nem érinti a számlázással kapcsolatban kialakult folyamataikat, jelen megkeresésünk keretében csak a számlakép előállításában kívánunk azonnali segítséget nyújtani.

Természetesen igény esetén konkrét ajánlatot adunk a tömeges számla előállításra, kézbesítésre, e-számlázásra és bemutatásra.

Hogyan működik?

A közszolgáltatók informatikai rendszerei jelenleg is birtokában vannak a számlázáshoz szükséges adatoknak, hiszen vagy saját maguk, vagy egy külső szolgáltató állítja elő a számlaképüket. Nincs más dolguk, mint ezeket az adatokat meghatározott formában átadni a rendszerünknek majd a legenerált PDF állományokat visszatölteni az szolgáltató oldalára. A visszatöltés indításáról és folyamatáról rendszerünk is képes automatikusan gondoskodni.

A közszolgáltatóknak kínált megoldásunk a megszokottól eltérően nem tárol semmiféle számlaadatot a letöltés után, tehát rendszerünk csak a feldolgozás idejéig tárolja a számlakészítéshez szükséges információt.

Mik az előnyei?

A legfontosabb, hogy csatlakozást követően a mi feladatunk, hogy a számlaképet folyamatosan a - még várhatóan többször változó - törvényi előírásokhoz igazítsuk. Önöknek csak akkor kell hozzányúlni a kapcsolathoz, ha olyan adatot kell szolgáltatni, amely a mostani állapotban átadottak között eddig nem szerepel, vagy azokból nem származtatható.

Hogyan veheti igénybe?

Ha regisztrál a rendszerünkbe az Elő-regisztráció gombra kattintva, abban az esetben demó üzemmódban kipróbálhatja a megoldásunkat, és elérhet minden olyan információt, amelyre a műszaki kollégáknak szüksége van csatlakozás lebonyolításához.

Fontos, hogy egyelőre a piaci igényeket szeretnénk pontosan felmérni, a szükséges kapacitásokat méretezni, ezért a regisztráció nem jár semmiféle kötelezettséggel és egyelőre díjat sem kell fizetniük a szolgáltatásért.

Kollégáink minden elő-regisztrációt végző ügyféllel egy – két munkanapon belül fel fogják venni a kapcsolatot a további egyeztetések érdekében!