Vissza

Irodából, otthonról vagy bárhonnan számlázhatok?

Az ÉnSzámlázóm használatához mindössze egy internetkapcsolatra és egy böngészőre van szüksége. Elfelejtheti a telepítéssel, frissítésekkel és mentésekkel kapcsolatos problémákat, így mindig, mindenkor egy naprakész rendszert használhat számlái kiállításához és az e-számlák befogadásához!

Vissza

Csupán egy regisztráció az egész?

Kattintson a felső menüpontban található „Regisztráció” menüpontra, töltse ki a megjelenő űrlapot és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő díjcsomagot! Az űrlapon megadott e-mail címre küldünk Önnek egy aktiváló e-mailt, amelyben a megfelelő linkre kattintva azonnal bejelentkezhet az új, online számlázó rendszerébe!

Vissza

Papír alapú és e-számla egy rendszerben?

Természetesen papír alapú számlát is képes kiállítani az ÉnSzámlázóm online számlázó rendszerünkből, csupán egy elérhető nyomatatóra lesz szüksége, de pár kattintással átállhat az elektronikus számlázásra is!
Amennyiben partnerei már előfizettek az ÉnSzámlázóm valamelyik csomagjára, vagy használják az ingyenesen elérhető Inbox csomagot, abban az esetben az Ön által kiállított e-számlák azonnal bekerülnek partnere Számlafiókjába!

Vissza

Tud mindent, amire szükségem van?

Az ÉnSzámlázóm egy teljes értékű számlázó rendszer, sőt több is annál! A könnyű kezelhetőség ellenére sem hiányzik belőle semmi. Kezelheti benne partnerei, termékei vagy szolgáltatási adatait, sőt bejövő e-számlái tárolására is képes. Kiállíthat díjbekérőket, vagy számlákat akár több nyelven is és csupán pár kattintással átállhat az e-számlázásra is. Automatizálhatja számlakészítését a Számlaautomata segítségével, és a Számlamotornak köszönhetően akár webshopjával vagy egyéb értékesítési rendszerével is összekötheti számlázónkat!

Vissza

Tudom végre kezelni a bejövő e-számláimat is?

A partnereitől érkező e-számlák befogadására és tárolására is nyújt megoldást az ÉnSzámlázóm online számlázó és számlabefogadó rendszerünk! Amennyiben partnere is az ÉnSzámlázómat használja, abban az esetben az Önnek küldött e-számlák, automatikusan és ingyenesen kerülnek a számlázó rendszerébe. Természetesen van lehetőség más rendszerekből kiállított e-számlák befogadására is, ebben az esetben az adatokat a rendszerünk rögzíti Ön helyett!

Vissza

Lehet váltani év közben egy új számlázóra?

Természetesen, csupán csak elő kell fizetnie valamelyik csomagunkra! Amennyiben eddig számlatömböt használt, óriási segítséget tud nyújtani Önnek az ÉnSzámlázóm megoldásunk! Amennyiben már rendelkezik más számlázó programmal, abban az esetben sincs akadálya, hogy két számlázó rendszert használjon. Ha érdeklik az e-számlázásban rejlő lehetőségek, vagy szeretné a folyamatos teljesítésű ügyletek számlázását automatizálni, regisztráljon az Önnek leginkább megfelelő díjcsomagunkra!

Vissza

Nem kell többé a mentésekkel, frissítésekkel foglalkozni?

Az ÉnSzámlázóm egy online, böngészőben futó számlázó megoldás, így az mindig naprakészen áll az Ön rendelkezésére. Valóban elfelejtheti a telepítéssel, frissítésekkel és mentésekkel kapcsolatos problémákat, így megkímélheti magát a felesleges bosszúságoktól!

Részletek...

Kattintson a válaszokhoz

Irodából, otthonról vagy
bárhonnan számlázhatok?
Csak regisztrálni kell
és már használhatom is?
Papír alapú és e-számla
egy rendszerben?
Tud mindent amire
szükségem van?
Tudom végre kezelni a
bejövő e-számláimat is?
Lehet váltani
év közben egy új számlázóra?
Nem kell többé a mentésekkel,
frissítésekkel foglalkozni?