08-1630
Szükség esetén
hívjon minket
Ha bármilyen kérdése merülne fel a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keresse ügyfélszolgálatunkat, e-mailen vagy telefonon munkanapokon 08-16:30 óráig.

Online számlázó - Teljes értékű számlázó program

A hagyományos számlázó programokhoz hasonlóan állíthat ki papír alapú vagy e-számlát akár vegyesen is. Rendszerünkkel egyszerűen karbantarthatja partnerei vagy termékei, szolgáltatásai adatait, beállíthat kedvezményeket, egyedi fizetési határidőket.

A forint alapú számla mellett kiállíthat díjbekérőket (PRO FORMA), deviza számlákat akár több nyelven is. Beállíthatja a számlák kiegyenlítését és tudja kezelni a részteljesítéseket is. A „számlából számla” funkció segítségével sok időt és fáradságot takaríthat meg, hiszen pár kattintással elkészítheti az új számláját egy régebbi alapján.

Pár kattintással képet kaphat vállalkozása forgalmáról, a legjobb vevőiről vagy akár a kiegyenlítetlen számlákról is!

Nem kell többé a telepítésekkel, frissítésekkel és mentésekkel foglalkoznia! Az ÉnSzámlázóm teljes értékű számlázó program, amely megszabadítja Önt a nyűgöktől!

Számlafiók - e-számla befogadás egyszerűen

A Számlafiók segítségével Ön és partnerei is képessé válnak az e-számlák befogadására. Amennyiben a befogadni kívánt e-számlák az ÉnSzámlázóm rendszerből kerültek kiállításra, azonnal kézbesülnek az Ön vagy partnerei rendszerébe. Nem kell foglalkoznia azok megfelelő tárolásával és nyilvántartásával, hiszen a Számlafiók mindezt elvégzi Ön helyett!

Díjmentesen nyithat partnerei számára is Számlafiókot, amelyhez csupán egy meghívót kell neki küldenie rendszerünkből. A partnere regisztrációját követően az Ön által kiállított e-számlák a Számlafiókon keresztül jutnak el ügyfeléhez, így rengeteg költséget és időt takaríthat meg a hagyományos postai kézbesítéshez képest!

Amennyiben más rendszerből kapott e-számlát kíván befogadni a Számlafiókba, csupán fel kell töltenie azt, és az adatrögzítést elvégzi Ön helyett! A számlából kinyert adatokat csupán csak ellenőriznie kell és megkímélheti magát vagy munkatársait az adatrögzítés fáradságos munkájától!

Számlaautomata - Rendszerünk dolgozik Ön helyett

Ön is állít ki folyamatos teljesítésű számlákat ügyfeleinek? Ön sem szereti időről időre elvégezni az ezzel járó adatrögzítés fáradságos munkáját? Bízza az ilyen számlák automatikus kiállítását rendszerünkre, és felejtse el a számlázással járó nyűgöket!

A Számlaautomatával lehetősége van sablonok rögzítésére, amelyben megadhatja, hogy kiknek, mikor és milyen számlát kell rendszeresen elkészíteni és az ÉnSzámlázóm a megadott időben elkészíti azokat. Amennyiben e-számla kiállítást állít be az automatának és Ügyfelei rendelkeznek az ingyenes számlafiókkal, abban az esetben még a kézbesítést is elvégzi Ön helyett!

A Számlaautomata elkülönített sorszámtartományban dolgozik, annak érdekében, hogy az esetleges manuális számlakészítés következtében ne legyen kihagyás vagy ismétlés a számlaszámok között.

Számla interfész - Kösse össze számlázónkat értékesítési rendszerével

Kösse össze webáruházát vagy egyéb értékesítési megoldását rendszerünkkel, és a számlák automatikusan elkészülnek az átadott adatok alapján, ráadásul így könnyen átállíthatja meglévő rendszerét az e-számlázásra is!

Ez a szolgáltatás elkülönített számlasorszám tartományban (számlatömbben) dolgozik, annak érdekében, hogy egy esetleges manuális számlakészítés következtében ne legyen kihagyás vagy ismétlés a számlaszámok között, továbbá, hogy az automatikus számlakészítési folyamat se szakadjon meg. A SZÁMLAMOTOR gondoskodik a számlakészítési tranzakció megfelelő szintű naplózásáról is és többféle üzemmódban is képes a működésre:

 • Számlakészítő üzemmód
  Ebben a módban a kapott adatok alapján a számlamotor számolja a számlán szereplő összegeket a kapott adatok alapján, és a számlasorszám kiosztásáról is ő gondoskodik.
 • Számlaellenőrző üzemmód
  Számlaellenőrző módban a Számlamotor, készen kapja a számlán szereplő információkat (a számlaszámot is) de ellenőrzi annak folyamatosságát és egyediségét. Jellemzően akkor használatos ez az üzemmód, ha az adatokat szolgáltató ERP rendszerben történik a számla könyvelése is és ezért fontos, hogy a számlamotorban szereplő és az azt hívó rendszer számlasorszámai egyezzenek.
 • Hitelesítő üzemmód
  Ebben az esetben minden számlán szereplő adatot a Számlamotorral kapcsolatban álló rendszertől kapunk. A Számlamotor feladata ebben az üzemmódban csupán a számlakép generálása, elektronikus aláírással és időbélyeggel történő ellátása, valamint a kézbesítése.

Platformfüggetlen online számlázó rendszer

Ha fontos Önnek a kényelem és a biztonság, válassza rendszerünket a kimenő számlái elkészítéséhez! Professzionális online számlázónk az alábbi előnyöket nyújtja a hagyományos szoftverekkel szemben:

 • Nincs szüksége telepítésekre és frissítésekre
 • Bárhol elérheti számláit egy internetkapcsolat segítségével
 • Nem kell foglalkoznia az adatmentéssel
 • Mindig naprakész rendszerrel dolgozhat
 • Pár kattintással áttérhet az e-számlázásra

Biztonság
Rendszerünk különös gondot fordít a biztonságra! Az Ön adatai elkülönítetten tárolódnak védett szerverünkön, amelyekről folyamatosan mentést készítünk. Ha tönkremegy a számítógépe, adatai nálunk akkor is biztonságban vannak!
Események követése
Számlázó programunk minden eseményt rögzít, így könnyen ellenőrizhető, hogy ki, mikor és mit csinált a belépést követően. A jogosultságokat természetesen Ön állíthatja be az online számlázó programunkban!
Csak egy böngésző kell hozzá!
Az ÉnSzámlázóm egy web alapú online számlázó rendszer. Nincs szüksége egyéb szofrverek telepítésére.
Windows vagy Linux?
Mindegy, hogy Ön vagy munkatársai milyen operációs rendszert használnak!
Mobiltelefon
Amennyiben fut a telefonján is valamilyen böngésző, akár azon keresztül is gyors információkhoz juthat rendszerünk segítségével!
Több felhasználó kezelése
Rendszerünk segítségével munkatársai is bárhol számlázhatnak, vagy információkhoz juthatnak! A jogosultságok természetesen részletesen beállíthatók!
Mindig naprakész számlázó program
Nincs szüksége frissítésekre, telepítésekre, hogy elérhesse rendszerünk legújabb szolgáltatásait! Az esetleges jogszabályváltozások sem okozhatnak problémát, hiszen rendszerünk mindíg naprakész!

Törzsadatok kezelése

Egyszerűen és könnyen karbantarthatja vevői, termékei vagy szolgáltatásai adatait... Akár egy kattintással információhoz juthat vevői forgalmáról vagy a kifizetetlen számlákról!

 • Áttekintő információk megjelenítése egy kattintással
 • Egyszerűen felépített űrlapok az adatok szerkesztéséhez
 • Gyors keresés az adatok között
 • Informatív lista a törzsadatokról
 • Csoportosítási lehetőségek

Forgalom áttekintése
A vevő vagy a termék, szolgáltatás nevére kattintva azonnal tájékozódhat az adott tétel forgalmáról. A vizsgált időszakot tesztőlegesen beállíthatja az oldal tetején található dátum választókkal.
Vevő vagy termék/szolgáltatás rangsor
Rendszerünk automatikus rangsort készít a beállított időszakban bonyolított forgalom vagy a számlázási gyakoriság alapján.
Lejárt számlák listája
A kiválaszott vevőre kattintva azonnal megtekintheti a kiegyenlítetlen számlákat!
Kattintson a számlaszámra...
.. és azonnal megtekintheti a kiállított számla képét!
Kattintson a toll ikonra...
... és a felugró menüben a törzsadatok menüpont alatt is elvégezheti a legfontosabb számlaműveleteket a lejárt számlákon!

Számlakészítés

Online számlázó programunkban lépésekre bontottuk a számlakészítés folyamatát, így nincsenek bonyolult képernyők! A "Műveletek számlákon" menüpontban pedig minden szükséges funkciót megtalál számlái kezeléséhez!

 • Lépésekre bontott számlakészítési folyamat
 • Forint és deviza alapú számlák kiállítása
 • Számla készítése meglévő bizonylat alapján
 • Díjbekérőből számla pár kattintással
 • Informatív számlalista
 • Sztornó és másolatnyomtatási funkció
 • Kiegyenlítések kezelése


Gyorsan áttekinthető számla lista
Számla listánkat úgy építettük fel, hogy a fontosabb információk azonnal látszanak a képernyőn, így nem kell feleslegesen továbbkattintania.
Számlakép megtekintése egy kattintással
Csak a számlaszámra kell kattintania és azonnal megtekintheti a régebben kiállított számlájának képét.
Számla másolat és sztornó
A megfelelő ikonra kattintva azonnal sztornózhatja számláját vagy másolatot nyomtathat belőle!
Számlából számla funkció
Meglévő számla alapján pár kattintással újat állíthat ki vevőjének!
Manuális számlakiegyenlítés
Beállíthatja számlái kiegyenlítésének dátumát, így a számla listában pontos információkat kaphat a kiegyenlítetlen számlákról.

Több felhasználó kezelése

Felveheti felhasználóként akár a könyvelőjét is, így akár ő is megtekintheti a kiállított számlákat! Természetesen rendszerünk lehetővé teszi a részletes jogosultság szabályozást!

 • Felhasználók felvétele és törlése
 • Részletes jogosultsági rendszer a számlázó programban
 • Eseménynapló bejegyzés minden akcióról
 • Számlázás akár több telephelyről is
 • Alapban 5 felhasználó felvitelének lehetősége az alap csomagban

e-számlázás azonnal

Vásároljon megfelelő időbélyeg csomagot az "Előfizetések" menüpont alatt és azonnal átállhat az elektronikus számlázásra

 • Megfelel a törvényi előírásoknak
 • Nincs többé nyomtatási és postaköltség
 • Azonnali kézbesítés e-mailen a rendszerünkből
 • Mindíg elérhető az online számlázó programunkon keresztül

Ismétlődő számlák automatikus elkészítése

Készítse el a megfelelő számlasablonokat, ütemezze be és számlázó programunk automatikusan elkészíti a rendszeresen kiállítandó számlákat!

 • E-számla esetén akár azonnali és automatikus kézbesítés
 • Ellenőrzési és beavatkozási lehetőség a tényleges kiállítás előtt

Kösse össze webáruházát rendszerünkkel

A SZÁMLAMOTOR segítségével összekötheti webáruházát vagy egyéb rendszerét az online számlázó programunkkal, így az ott rögzített adatokból automatikusan számla készülhet!

 • Egyszerűen implementálható kommunikációs interfész
 • Azonnali áttérési lehetőség az e-számlázásra
 • Magas szintű hibakezelés
 • Részletes kommunikációs logok
 • Biztonságos kommunikáció